Norm Haber

AK Parti Bağlar ilçe teşkilatından Diyarbakır Anneleri’ne destek

Ak Parti Bağlar ilçe teşkilatı, Diyarbakır Anneleri'nin üçüncü yılını dolduran evlat nöbetine destek yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüşe İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ve Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu başta olmak üzere ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları yönetimiyle eksiksiz bir şekilde katıldı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Başkan Demir’in çabalarıyla toplanan büyük kalabalık yürüyüşten saatler önce HDP İl binası önünde hazır bulundu. PKK ve HDP aleyhine atılan sloganlarda başı çeken başkanlar Diyarbakır Anneleri’nin bu kutlu direnişinin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

“KAHRAMANLIK HİKAYESİ YAZIYORLAR”

Evlat nöbetindeki annelere her fırsatta giden Başkan Demir ve Beyoğlu “Bağlar teşkilatı olarak annelerimizin her zaman yanındayız. Bizler eminiz ki annelerin bu kararlılığı terörü ve destekçileri bitirecek. İnsanlar artık susmuyor eli kanlı terör örgütüne karşı. Bu bir milattır.Tarih annelerin bu kahramanlık hikayesini yazıyor ve yazmaya devam edecek. Bizler kardeşleri olarak her zaman annelerimizin yanlarında dimdik durup destek olacağız”diye konuştular.