Norm Haber

AK Parti Diyarbakır’da seferberlik

AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, MKYK üyeleri ve belediye başkanları kentte seferberlik başlattı.

Önceki dönem Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker, İl başkanı Muhammet Şerif Aydın, milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat; MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ne hız verdi.

Üç gündür ilçeleri gezen heyet, bugün de Silvan, Hazro ve diğer ilçelerle ziyaretlere devam etti.

Önceki dönem Tarım Bakanı Mehdi Eker’in başlattığı ve hareket getiren çıkarma büyük takdir gördü.

Gittikleri her ilçede “Sizlere hizmet için burdayız” diyen Eker, “Halkımızla birlikte inşallah şehrimizi çok daha güzel hale getireceğiz. Her dem vatandaşlarla içiçe olmamız gereken her yerde teşkilatın her bir ferdine büyük bir iş düşüyor. Adam adama ve adım adıma yapılması gereken bu sürecin bizatihi takipçisi olacağım. Hemşehrilerimizden gelen her talebin başımızın gözümüzün üstünde yeri var. Ben ve mesai arkadaşlarımın telefonları her zaman kardeşlerimize açık. Derdi memleket olan herkesi de yanımızda görmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Ayrıca ilçe ziyaretlerine de katılan Kadın Kolları MKYK üyesi Suna Kepolu, gidilen her ilçede kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Büyük bir teveccüh gören Kepolu, heyet ilçede gezerken; evlerde ve kadınların istihdam edildiği yerlerde gezerek kadınların sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

İlçede teşkilatın birçok kademesinin bir arada olması olumlu karşılanırken, MKYK üyesi Kurt’un programlarda olmaması da dikkat çekti.