Norm Haber

AK Parti Diyarbakır’dan Sur çıkarması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığının "İlçe İlçe 2023'e" sloganıyla başlattığı ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı tarihi Sur ilçesi oldu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, parti yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin katıldığı “İlçe İlçe 2023’e” gezilerinin son durağı tarihi Sur ilçesi oldu.

AK Partililer, ekiplere ayrılarak Sur ilçesini adım adım gezdi.

Vatandaşların ve esnafın sorunlarını ve taleplerini inleyen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, Sur temaslarıyla ilgili şunları söyledi:

“Hendek olaylarından sonra devletin imkanlarıyla yeniden inşa edilen ve farklı bir görünüme bürünen ilçeye yapılan bu çıkarmayla birlikte gönüller inşa etmeye talibiz. Sur’da bir gedik açmak için buradayız. Tüm teşkilat bireylerimizle sahada olmaya ve halktan kopmamaya gayret gösteriyoruz. ‘O son vatandaşa ulaşmak’ temel gayemiz ve bu konuda son derece kararlıyız. Vatandaşlar sadece seçimden seçime partilerin sokağa inmeden rahatsız. Biz vatandaşın sesine kulak veren bir partiyiz. O yüzden bu haklı talebe karşılık vermek durumundayız.”

Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

“Her fırsatta söylediğim gibi Diyarbakır 2023 gelmeden önce 2023’e hazır olacak. Ve inşallah 2023 seçimlerinde Diyarbakır Ak Parti teşkilatları olarak sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Teşkilattaki her bir kardeşimin bu konudaki inancına ve azmine şahidim.”

Programa katılmak için özel olarak Diyarbakır’a gelen il koordinatörü Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç de “Diyarbakır teşkilatlarındaki heyecana şahit oldum. İnşallah bu tempo ve kararlılıkla 2023’te çok güzel sonuçlar alacağız” dedi.

Erdinç, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Diyarbakır’a özel selamlarını iletti.

Açıklamaların ardından AK Partililer, İç Kale’den sonra il seçim kurulunun belirlediği program dahilinde belirlenen mahallelere çıkarma yaptı.

Programa tüm Diyarbakır teşkilatı, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.