Norm Haber

AK Parti Diyarbakır’ın gönül seferberliğinde son durak Çermik

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan "İlçe İlçe 2023" programının finali Çermik'te yapıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın tarafından başlatılan “İlçe İlçe 2023” programı 17. durak olan Çermik’le sona erdi.

Merkeze en uzak ilçe olan Kulp ile başlayan ilçe ziyaretlerinin Çermik durağına İl Başkanı Aydın’ın yanı sıra il yöneticileri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu,16 ilçenin ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Aydın ve beraberindekiler, ilçe merkezi ve kırsal bölgelere dağılarak 21 yerleşim yerine ait 21 ayrı lokasyonda aynı anda eş zamanlı olarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan ziyaretlerde vatandaşların beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen AK Partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, ziyaretlerinde şu açıklamaları yaptı:

“Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Halka daha fazla dokunun” yönündeki mesajına yönelik cevap olarak ‘İlçe İlçe 2023’e’ programı ile beraber Diyarbakır’ın 17 ilçesinde esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Göreve başladığımız ilk günden bu yana, teşkilatımız ile beraber vatandaşlarımızla iç içe olduk. Halkımızla çarşıda, kahvehanede, sokakta sohbet etme imkanı bulduk. Tüm İlçe başkanlarımız, Diyarbakır’ın her bir ilçesinde sahayı tanımış oldu. Devlet milleti ile millet de devleti ile vardır. Hepimiz bir bütünüz. Yaptığımız hizmetlerde nasıl herhangi bir ayrım yapmadıysak yapılan ziyaretlerimizde de herhangi bir ayrım  yapmıyor, Diyarbakırlı her bir hemşerimizi önemsiyoruz. Sık sık yaptığımız ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, yapılan ve yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunarak sorun ve önerilerini dinleyerek takipçisi oluyoruz. Bu hem hizmet konusunda vatandaşlarımızı mutlu ediyor hem de yapılması gereken hizmetleri vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yaparak kendilerine sunuyoruz. Bizleri ziyaret eden vatandaşlarımız, ihtiyaç ve taleplerini bizlere iletiyorlar.”

Ziyaretlerde esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti teşkilatları verilen destekten dolayı tüm Çermiklilere teşekkür etti.