AK Parti’den TBMM’de EYT açıklaması

EYT sorunu artık iktidarın gündeminde. AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “asgari ücretten EYT’ye, 3600 ek göstergeden emeklilerin maaşına kadar her alanda çalışmalar inşallah devam ediyor.” dedi.

AK Parti’den TBMM’de EYT açıklaması

AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşması şöyle:

“… Sanayide hamle üstüne hamle yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dört bir tarafında toplu fabrika kurdeleleri kesip istihdam alanlarını vatandaşlarımızla, gençlerimizle buluşturuyor.

Bu manada, gerçekten, asgari ücretten EYT’ye, 3600 ek göstergeden emeklilerin maaşına kadar her alandan çalışmalar inşallah devam ediyor. Bunları nihayetlendirerek bütün toplum kesimlerinin alım gücünü artıracağımızı buradan kesinlikle bir kez daha hatırlatmak isterim.

 Özellikle buradan, Meclis çatısı altından vurgulamak isterim Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; bütün kesimlerin, işçisinden çiftçisine, emeklisinden memuruna, işçisine kadar her alanda vatandaşlarımızın alım gücünü artıracak çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2020 bütçesiyle beraber de inşallah bunların hepsini bir bir hayata geçireceğimizi de ifade etmek isterim.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir