ARSİYAD Artvin Kültür Evi Bursa’ya değer katacak

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

ARSİYAD Artvin Kültür Evi Bursa’ya değer katacak

Podyum Davet’te gerçekleştirilen toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ARSİYAD Danışma Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Sunumu ARSİYAD Genel Sekreteri Ahmet Erdi Altıntaş’ın gerçekleştirdiği toplantının açılış konuşmasını yapan ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş, farklı kültürlerden ve renklerden oluşan bir kültür mozaiği konumundaki Bursa’ya kültürel ve ekonomik açıdan değer katan Artvinli iş insanları olarak şehrin ve Türkiye’nin geleceğine katkı sunmak adına hep birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyledi.

ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Acar ise ruhsat aşamasında olan ARSİYAD Artvin Kültür Evi ile kültürel zenginlikleri Bursa’da yaşatacak bir merkezi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Acar, sosyal alanı, Artvin’in kültürel zenginliklerinin sergileneceği sergi alanı, toplantı salonu ile Nilüfer’de inşa edilecek merkezin, dernek üyelerinin birlik ve beraberliklerini sergileyecekleri bir mekan olmanın yanı sıra Bursa’ya değer katacak bir eser olacağını söyleyerek, emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti.

“ARSİYAD BURSA’YA GÜÇ VERİYOR”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise, çalışkan ve üretken yapıları ile Bursa’ya güç veren Artvinli iş insanlarının çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, ARSİYAD Yönetimi’nin bölge insanının tüm pozitif özelliklerini Bursa’ya hizmet ederek sergilediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından ARSİYAD üyesi, mimar Nizamettin Kaya, projesini çizdiği ARSİYAD Artvin Kültür Evi’yle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Kaya’nın sunumunun ardından ARSİYAD Yöneticileri dernekleri ve çalışmaları hakkında görüşlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir