Norm Haber

Aşk pozlarına beğeni yağdı: Mavinin farklı tonları

Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından sevgilisi ile pozlarını paylaştı. Güzel fenomenin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Yaşadığı renkli hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine doludizgin devam ediyor.

Subaşı, son olarak Instagram’dan sevgilisiyle birlikte yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Alsaloussi ile birlikte objektif karşısına geçen 31 yaşındaki bir çocuk annesi fenomen isim, deniz manzarasında çekilen yeni karelerini peş peşe yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu.

“MAVİNİN FARKLI TONLARI”

İstanbul tatilinin ardından tekrar Miami’ye dönen ve aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan Subaşı, gönderisine “Mavinin farklı tonları” notunu yazdı.

Kırmızı bikinisi ve fit fiziğiyle takipçilerinden tam not alan Subaşı’na, 88 binden fazla beğeni gelirken; “Hep yaz, hep bahar. Sizi görünce bahar esintisi gibi ferahlıyorum”, “Çok tatlısınız”, “Masal gibi” yorumlar yapıldı.