Başkan Bozbey: Bursa’yı bayraklarla donatacağız

Bursa Büyükşehir Belediyesi kenti bayraklarla ve Atatürk posterleriyle donatıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri öncesinde Mustafa Bozbey, Heykel Orhangazi Parkı’nda “Ata Posteri” dağıtım töreninde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Bozbey: Bursa’yı bayraklarla donatacağız

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesinde, Heykel Orhangazi Parkı’nda ‘Atatürk Posteri’ dağıttı.

“CUMHURİYET BAYRAMI’NI 17 İLÇEDE KUTLAYACAĞIZ”

Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Tüm Bursa’yı bayraklarla donatacağız. Bursa’da bayramı alanlarda kutlayacağız. Cumhuriyet’in değerlerine halkımızın sahip çıkmasını sağlayacağız. Salonlarda kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nı değil alanlarda kutlanılan Cumhuriyet Bayramı’nı arzuluyoruz. 17 ilçede Cumhuriyet coşkusunu yaşatıyoruz. Herkesi 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya ve Nilüfer’deki Cumhuriyet yürüyüşüne davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramı bizim en büyük ve en değerli bayramımız. Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında Cumhuriyet Bayramını kutlarken, Bursa’nın 4 bir yanında coşkuyla kutlanması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir