Norm Haber

BEMO’dan gayrimenkul sektörüne yönelik seminer

Bursa Emlak Müşavirleri Odası tarafından, Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu’nun katılımıyla, ‘Gayrimenkul Sektöründe Ekonomik Dalgalanmalar ve Geleceğe Dair Öngörüler’ konulu seminer düzenleniyor.

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Bursa Emlak ve Müşavirler Odası, Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu’nun katılımıyla düzenlediği ‘Gayrimenkul Sektöründe Ekonomik Dalgalanmalar ve Geleceği Dair Öngörüler’ konulu semineri Down Town Dasdas’ta gerçekleştiriyor.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, “Gayrimenkul sektörü kendi içinde gelişimini gerçekleştirmesi gerekiyor. Yüzlerce satışın olduğu, sektörümüze katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni dönem aslında hayatımıza girmiş bulundu. Fiyat artışlarını biz konuşursak, ülkede çıkan haberleri gördük. Fahiş fiyatla savaşı bizim başlatmamız gerekiyor. Tüketicinin alım gücünün yetmediği yerde biz krizle yüz göz olmuş oluyoruz. Fahiş fiyatın önüne geçmek zorundayız. Gayrimenkul işi yaparken, inanmadığınız şeyi başaramazsınız. Ülkeye sıcak para girmesi gerekiyor. Bu krize ilk biz girerken, son biz çıkacağımız için bu süreçten en çok biz etkilenmiş olacağız. Bu ülkeden çıkan her para sizin 2. ve 3. işlemlerinizi yapamayacaksınız demektir” ifadelerini kullandı.

BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit ise, “Mesleğiniz çok önemli. Sizin sektörünüz artık üniversitelerde akademik eğitimlerle veriliyor” diyerek BEMO’ya gerçekleştirdiği seminerden dolayı teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, gayrimenkul sektöründe ekonomik dalgalanmalara yönelik, katılımcılara önemli bilgiler verdi.