Norm Haber

Beren Saat o diziyle ekranlara dönüyor

Ülkenin en beğenilen oyuncularından olan Beren Saat'ten, onu çok özleyen hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde rol alan Saat, yeni bir diziyle ekrana dönecek. Ünlü oyuncunun bu diziden alacağı ücret ise duyanları şaşırtacak.

Beren Saat’ten, onu çok özleyen hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde rol alan Saat, yeni bir diziyle ekrana dönecek. Ünlü oyuncunun bu diziden alacağı ücret ise duyanları şaşırtacak.

Hatırla Sevgili, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam, Atiye gibi dizilerde rol alan Beren Saat, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteriyle ise ülkenin en önemli oyuncuları arasına geçti.

2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile nikah masasına oturan Beren Saat, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde rol almıştı. Uzun süredir dizi projesi yapmayan Saat’in yeni adresi belli oldu. Saat, dijital platformda yayınlanacak olan 4- 5 bölümlük mini diziyle ekranlara dönecek.

15 MİLYON TL ALACAK!

Aramızda Kalmasın’ın iddiasına göre Saat, bu diziden 15 milyon TL alacak