Norm Haber

Billur Kalkavan’dan hastalığıyla ilgili ilk açıklama

Billur Kalkavan bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Hamdi Alkan'ın dün paylaştığı fotoğrafla Kalkavan'ın 2 aydır kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Haberi duyan sanat camiasından dostları Billur Kalkavan'a destek mesajları yağdırdı. Sevgilisi Buğra Bahadırlı’nın en büyük desteği olduğunu söyleyen Billur Kalkavan, hastalık sürecini anlattı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği bilinen Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı ve 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Kalkavan’ı ziyarete giden yakın dostu Hamdi Alkan, ünlü oyuncuyla fotoğrafını sosyal medyada “Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billurcuğum. Daima yanındayım” notuyla paylaştı.

Sevgilisi Buğra Bahadırlı’nın en büyük desteği olduğunu söyleyen Billur Kalkavan, POSTA’ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Ocakta korona olmuştum. Sonrasında nefesim sıkışmaya başladı. Hastalıktan kalma sandım. Ciğer röntgenimi çektirdim. 2 aydır tedavi görüyorum. Duyunca Buğra ile çok ağladık. Ciğerimde bir kütle bulununca çok korktum. Buğra, bana hep destek, hep yanımda…

Doktorların söylediği, bugüne kadar bu hastalığın bana hiçbir zarar vermediği. Çok kolay atlatacağım. O beni değil, ben onu yeneceğim.

Kel kalmak insana dokunuyor. Ama bir mahsuru olmadığını gördüm. Biraz kafam üşüyor. Saçlar sonra daha gür çıkıyormuş.

Güçlü, mücadeleci, iyimser biriyim. Ruhum bir yere gitmek istese çok daha başka şartlarda giderdi. Korona olmazdım, nefesim sıkışmazdı, bu işaretleri de iyi okumak lazım. En güzeli ağır geçirmiyorum. Çağımızın gribi bu, atlatacağız.”