U2 grubunun solisti İrlandalı şarkıcı Bono, yıllardır varlığından haberi olmadığı bir erkek kardeşi olduğunu söyledi.
“ÇOK SEVDİĞİM BİR KARDEŞİM VAR”
BBC Radyo’ya konuşan şarkıcı, “Varlığını yıllar sonra öğrendiğim, çok sevdiğim bir erkek kardeşim var” ifadelerini kullandı.
ANNESİ BİLMİYORDU
2000 yılında üvey bir kardeşi olduğunu öğrendiğini belirten 62 yaşındaki şarkıcı,1974 yılında ölen annesinin, eşinin başka bir çocuğu olduğundan haberdar olmadığını söyledi.
“Çok yakın bir aileyiz” diyen şarkıcı, babasının eşinin artık ailenin bir parçası olduğunu ve çocuklarını bir dönem sır olarak tutmayı tercih ettiklerini belirtti.
“ANNEMİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ SORDUM”
Babası Bob’u 2001 yılında kaybeden Bono, kardeşi olduğunu öğrendikten sonra babasıyla konuştuğunu söyledi. Babasına, annesini sevip sevmediğini soran şarkıcı, babasının kendisinden özür dilemediğini ve durumu olduğu gibi kabul ettiğini ifade etti. Şarkıcının babası Bob, 2001 yılında hayatını kaybetti.
“DİZ ÇÖKÜP AF DİLEDİM”
Annesi dahil hiç kimsenin bu gerçeği bilmediğini söyleyen Bono, “Babam belli ki zor şeyler yaşıyordu. Kalbi başka yerde olduğu için kafası da başka yerdeydi” dedi.
Annesinin ölümünden sonra babasına iyi davranmadığını belirten şarkıcı, babası öldükten sonra Fransa’daki bir şapelde diz çöküp onu bağışlamasını istediğini söyledi.
U2’nun solisti olan Bono, bu yıl otobiyografisini yayınlamayı planlıyor. 1980’li yıllarda altın çağını yaşayan grubunun ‘Vertigo’, ‘Beautiful Day’ ve ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ gibi hit şarkıları bulunuyor.