Norm Haber

Bozbey’den Bursaspor paylaşımı: Tek başına değildir!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "Bursaspor’umuzun her zaman yanında olacağız. Eski günlerimize tekrar kavuşmak için hep birlikte çalışacağız." dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında oynanan Bursaspor, Diyarbekirspor’u ağırladı. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan Diyarbekirspor’un futbolcusu Bünyamin Gezer, attığı golden sonra taraftara doğru bir hareket yapınca gerginlik yaşandı. Bursasporlu futbolcularla da sözlü münakaşaya giren Bünyamin’le, yeşil-beyazlı futbolcu Çağatay Yılmaz arasında gerginlik yaşandı.

Hakem Burak Taşkınsoy, Çağatay Yılmaz’a kırmızı kart gösterince futbolcular arasında arbede çıktı. Olaylar sonrasında Diyarbekirspor’dan Serhat Çalışkan, Cem Celik ve Bünyamin Yürür, Bursaspor’dan ise Çağatay Yılmaz ile Bilal Güney kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bozbey, “Ülkemizin 5 büyüklerinden olan Bursaspor’umuz tek başına değildir. Bursaspor’umuzun her zaman yanında olacağız. Eski günlerimize tekrar kavuşmak için hep birlikte çalışacağız. #Bursaspor ” ifadesini kullandı.