Norm Haber

Bursa Fan Kulüp, seçim öncesi milletvekili adayları ile buluştu

Bursa için çalışıp projeler üreten ve Bursa’nın sorunlarına çözümler arayan Bursa Fan Kulüp, seçimlerden önce Cumhur ittifakı ve Millet ittifakının milletvekili adayları ile üyelerini buluşturdu.

Denizhan Karahancı / Norm Haber

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Bursa Fan Kulüp, Almira Otel’de Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı milletvekili adaylarını bir araya getirerek basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya AK Parti milletvekili adayları Refik Özen, Ahmet Kılıç ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP milletvekili adayları Yaşar Türk ve Ahmet Beygirci, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Bursa Fan Kulüp Başkanı Ali Ademoğlu, günün önemine değinerek Bursa’nın sorunları çerçevesinde adaylarla bir araya geldiklerini, bu sorunlara çözüm bulma aşamasında birlik olunacağını ve sorunları çözüm aşamasına kavuşturmak adına çalışma yaptıklarını vurguladı.

‘BURSA’YA HİZMET ETMENİN İBADET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ’

Ali Ademoğlu konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Bursalı olmak ayrıcalıktır, Bursa’ya hizmet etmenin ibadet olduğunu düşünüyoruz. Sürdürülebilir faaliyetler yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Biz taraf tutmuyoruz, o yüzden tüm vekilleri bir arada buluşturduk. Fan klüpte siyaset konuşulmaz ama tüm çözümler konuşulur, tüm çözümler hep birlikte olarak konuşulur.

‘BURSA’NIN HIZLI TRENİ OLMASI ÖNEMLİ’

Hızlı tren Bursa’nın hak ettiği bir projedir. Bursa’nın hızlı treni olması önemlidir, deprem çok büyük bir sorundur. Bunları da şehrimizde takip edeceğiz. Bizler sizlerin hizmetlerine nasıl katkı sağlayabiliriz, bunu konuşmamız gerek.”

‘BURSA, KATKILARININ KARŞILIĞINI ALAMAYAN BİR İLİMİZ’

Ademoğlu’nun ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kulüp üyelerine seslendi:

“Bursa’nın hak ettiği hizmetlerin takipçisi olacağız, bundan emin olabilirsiniz. Bursa Fan Klüp, köklü geleneği olan, itibarı olan sivil toplum kuruluşudur. Çok önemli bir seçim arefesinde kırmadan dökmeden aklı selimle bu seçimleri idrak edeceğiz.

Bursa Türkiye’nin 4. büyük vilayeti, merkezi hükümete en ciddi katkıyı koymuştur. Her dönem konuşulduğu üzere katkıların karşılığını alamayan bir ilimiz. Hızlı tren kanayan yaramız, bununla ilgili çok iyi çalışmaların olduğunu biliyorum. Bu dönem bu ayıptan Bursa’mızı kurtaracağız. Sanayi bakanımız Bursa’dan milletvekili oldu, bu tesisimizi, bu mükemmel TOGG fabrikasının Bursa’ya kazandırılması durumunda özel katkıları oldu.

‘BURSASPOR’UN İÇİNDE BULUNDUĞU TABLOYU KABULLENEMİYORUZ’

Bursaspor’un içinde bulunduğu bu tabloyu asla kabullenemiyoruz. Hep birlikte el birliği ile üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek layık olduğu yere ulaşacaktır.”