Norm Haber

Bursaspor kaptanı Ahmet İlhan Özek’ten 8 amatör takıma büyük destek

Yeşil beyazlıların deneyimli futbolcusu Ahmet İlhan Özek, Aydın’da 8 amatör futbol kulübüne futbol topu ve forma bağışladı.

Bursaspor kaptanı Ahmet İlhan Özek, memleketi Aydın’da yardım alamayan ve kendi imkanlarıyla mücadele etmek zorunda kalan 8 amatör futbol kulübüne futbol topu ve forma hediye etti.

Aydın’da spor malzemeleri satışı yapan Süleyman Uçar’ın düzenlediği törene Ahmet İlhan Özek ile birlikte Umurluspor, Yazıderespor, SHÇEK Spor, Kale Davazspor, Koçarlı Adnan Menderesspor, Sultanhisarspor, Kızılcaköyspor ve Çeştepespor’un temsilcileri katıldı. Özek, her bir kulübe forma ve ikişer adet futbol topu hediye ederek, zor şartlarda mücadele eden amatör kulüplerin yükünü hafifletmeyi amaçladığını belirtti.

SORUMLULUK OLARAK GÖRÜYORUM

Törende konuşan Ahmet İlhan Özek, Aydın’daki amatör kulüplerin bu sezon hiçbir destek almadan kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalıştığını vurgulayarak, “Aydın’da doğdum ve futbol kariyerime burada başladım. Bugün geldiğim noktada, memleketime ve amatör futbol kulüplerimize destek olmayı bir sorumluluk olarak görüyorum. Amatör kulüplerimiz bu sezon çok zor bir süreçten geçiyor, destek alamadıkları için kendi imkanlarıyla mücadele etmeye çalışıyorlar. Bu nedenle forma ve futbol topu desteği ile onlara biraz olsun yardımcı olmak istedim. Tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.