Bursaspor taraftarıyla buluştu!

Bursasporlu taraftarlar sezonun ilk maçında Düzce’den galibiyetle dönen yeşil-beyazlı kafile ile Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde bir araya geldi.

Bursaspor taraftarıyla buluştu!

Haber: Serdar OGAN

Bursaspor, TFF 3. Lig’de sezonun ilk haftasında deplasmanda Düzcespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar Ahmet İlhan Özek’in attığı gollerle müsabakadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Bursaspor’u yalnız bırakmak istemeyen binlerce taraftar Düzce’ye giderek yeşil-beyazlılara destek vermek istedi. Stadyum çevresinde bulunan Bursaspor taraftarları ile Düzce’de görevli polisler arasında tansiyon arttı.

Deplasman tribünü hınca hınç dolunca, stada giremeyen taraftarlarla polisler arasında gerginlik yaşandı. Bursaspor taraftarlarına polis ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Yeşil beyazlı taraftarlar, emniyetin tutumu nedeniyle ilk yarı bitmeden stadyumu terk etti.

TİMSAH, TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Bursasporlu taraftarlar Düzce’den Bursa’ya dönen yeşil-beyazlı kafileyi Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde karşılayacak.

Paylaşımına “Güzeller içinden bir seni seçtim” notunu düşen Teksas, “22:15’te galibiyeti takımımız ile birlikte kutlamak için Özlüce İbrahim Yazıcı tesislerinde buluşuyoruz.” çağrısında bulundu.

‘GÖNLÜMÜZ RAZI GELMEDİ’

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal da, “Bu görüntüye gönlümüz razı gelmedi. Saat 22.15’te Özlüce’de buluşuyoruz” dedi.

GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADILAR

Bursasporlu futbolcular tesislerin önüne gelen yeşil-beyazlı taraftarlarla galibiyeti kutladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Öte yandan Bursaspor, Düzcespor maçında taraftara orantısız kuvvet uygulayan emniyet mensupları için suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir