Norm Haber

Bursaspor’da forma lansmanı

Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde forma sponsorluğu lansman töreni yapıldı. Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kızıl, "Bursa bizim için her zaman en öncelikli şehirdir. Herkes bu ekibi desteklemek zorundadır. Kapanmanın ucundan döndü Bursaspor" dedi.

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Bursaspor’un forma lansman töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bursaspor’da sponsorluk anlaşmalarının başladığını dile getiren Çelik, “Uludağ İçecek ile yaptığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözü Levent Kızıl’a bıraktı.

“HERKES BU EKİBİ DESTEKLEMEK ZORUNDADIR”

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kızıl, “Enes Çelik ve ekibi kimsenin yapamadığı bir şeyi yaptı. Herkesin görevi Bursaspor’a sahip çıkmaktır. Tahtayı açtığı günün ertesi sponsor olacağımızı, Enes Bey’e belirtmiştim. Bursa bizim için her zaman en öncelikli şehirdir. Herkes bu ekibi desteklemek zorundadır. Kapanmanın ucundan döndü Bursaspor” diyerek Bursaspor’a tam destek verdiklerini ifade etti.

“ENES ÇELİK’İN DAĞ GİBİ ARKASINDAYIZ”

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl da Uludağ İçecek’in sporun yanında olduğunu ve olacağını belirtti. Uluslararası marka olma yolunda ilerlediklerini söyleyen Kızıl, “Avrupa’da üretime başlıyoruz. Bursa’yı da hiçbir zaman unutmuyoruz. Uludağ markasını umarım başka sponsorluklarda da görürüz. Uludağ İçecek uluslararası bir marka olacaktır. Enes Çelik’in de dağ gibi arkasındayız” dedi.

ÇELİK, ULUDAĞ İÇECEK İLE 10 MİLYON LİRALIK BİR ANLAŞMA YAPTIKLARINI AÇIKLADI

Uludağ İçecek ile 10 milyon liralık bir anlaşma yaptıklarını söyleyen Çelik, “Levent Kızıl bize o güveni verdi” dedi. Çelik’in sözleri üzerine Ömer Kızıl, “Biz Bursaspor’u yaptığımız anlaşmayla birlikte çok güzel yayınlar koyacağız. Bu sadece maddi bir bağ değildir. ‘Bursaspor ne olacak?’ herkesin akıllarındaki bir soru. Çok hoş videolarla Bursaspor’un gollerini ekrana taşıyacağız. Uludağ İçecek ve Bursaspor arasında bir gönül bağı vardır. Süper Lig’e çıkana kadar bunu herkesin akıllarına kazıyacağız” diye konuştu.

Kombine hedeflerinin 20 bin olduğunu açıklayan Çelik, şu ana kadar 12 bin kombine biletin satıldığını da sözlerine ekledi.