Norm Haber

Cemre Baysel’den şoke eden hamle! Tek kalemde sildi

Geçtiğimiz aylarda final yapan Sakla Beni dizisinde rol alan Cemre Baysel, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nu sosyal medya hesabında takipten çıktı.

Geçtiğimiz aylarda final yapan Sakla Beni dizisinde rol alan Cemre Baysel, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nu sosyal medya hesabında takipten çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan vahşi cinayet sonrası akıllara Uraz Kaygılaroğlu’nun geçtiğimiz aylarda sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar hatırlanmıştı.

Tepkiler dur durak bilmeyince oyuncu, “Sergi benim değildi. Başka bir sanatçının sergisiydi ben sadece bir işinde yer aldım. Nisan’ın 16’sında sergilenmişti ve o dönemki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye varacağını, kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim. Bir akıl tutulması yaşadım. Toplumun dinamiklerini, yaralarını ne kadar tetikleyeceğini öngöremediğim için de ardından özür dilemiştim fakat anladığım kadarıyla bu özür de kabul görmedi.” demişti.

CEMRE BAYSEL’DEN BOMBA HAMLE

Birlikte Sakla Beni dizisinde rol alan ikiliden Cemre Baysel, eski rol arkadaşo Uraz Kaygılaroğlu’nu sosyal medya hesabında takipten çıktı.