Norm Haber

CHP İl Başkanı İsmet Karaca’dan Bursa mitingine çağrı

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca Norm Haber'e yaptığı ziyarette 21 Mayıs tarihindeki 'Milletin Sesi' mitinginin çalışmalarından bahsetti.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca Norm Haber’e ziyarette bulundu.

Karaca, gerçekleştirdiği ziyarette 21 Mart tarihinde, Kent Meydan’ında düzenlenecek olan ‘Milletin Sesi’ miting çalışmalarından da bahsetti. Karaca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Milletin Sesi’ mitingine tüm Bursalıları davet etti.

Miting hazırlıklarından söz eden Karaca, ziyaretlerin, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü dile getirdi.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın açıklamaları şu şekilde;

“Tüm yurttaşlara sevgi ve saygıyla selamlıyorum. CHP Bursa örgütünün son dönemde yapılan bütün çalışmaları 21 Mayıs tarihinde yapacağımız ‘Milletin Sesi’ mitingi üzerine yoğunlaştı. Bursa’da bir süredir böylesine büyük kapsamlı bir miting organize etmemiştik. Oldukça coşkulu katılımın olacağını umut ediyoruz. Sizler aracılığıyla da tüm vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyorum. Genel Başkanımız sayın KemalKılıçdaroğlu’nun da katılımıyla ‘Milletin Sesi’ mitingi 21 Mayıs saat 17.00’da Kent Meydanı’nda gerçekleşecek. Mitingle ilgili duyurular, çalışmalar, davetler, ziyaretler çok yoğun bir şekilde sürüyor. Tüm bunların dışında CHP bütün olarak kent gündemini takip ederek burada kamu çıkarları neyi gerektiriyorsa biz orada saf tutuyoruz bu anlamda da kentin çıkarları doğrultusunda da bütün çabamızla çalışıyoruz.”