Norm Haber

CHP’li isim EYT’lilere seslendi: ‘Tek bir çıkış yolu var…’

İzmir'de yayın yapan bir radyonun programına katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlara seslendi. 

İzmir’de yayın yapan bir radyonun programına katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlara seslendi.

Bayır, “Bu konuyu o kadar meclis gündemine getirip çeşitli varyasyonlarla ürettik ki. EYT’lilere şunu söylemek istiyorum. Tek bir kurtuluş yolunuz var. O da bu iktidarı değiştirmek. AKP bu yönetim beceriksizliği ile EYT’lileri emekli etmeyecekler” ifadelerini kullandı.

HESABI SORULUR

128 milyar dolar konusuna da değinen Bayır, “Kılıçdaroğlu, “128 milyar doları ve damat kayboldu, nerede ” diye Meral Akşener’e sordu. Çünkü  iktidar buna cevap veremiyor. Bu 128 milyar doların ne kadar büyük bir para olduğunu anlatmak için  örnekler vereyim. 10 milyon işsize, her bir işsize ayda 3 bin lira para verilebilirdi. 1 milyon 300 bin esnafın borcunu silebilirdik. Elimize para bile kalırdı. Tarımı, mazotu süspanse ederdik. Ancak varsa yoksa 5’li çeteye. Bu ülkede bu beş kişiden başka adam yok mu. Şimdi hızlarını alamadılar. Rize’de İkizdere’de AKP’ye oy veren insanlar orayı korumak için nöbet tutuyor. Ama bu devran böyle gitmez. Eninde sonunda bunların hesabı sorulur” diye konuştu.