Norm Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete müsilaj benzetmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kıyılar nasıl müsilaj tehdidi altındaysa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan ve siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Türkiye 2023 yılına yaklaştıkça ülkemize ve partimize yönelik saldırıların artacağı anlaşılıyor. Muhalefet partileri Türkiye’nin önünü kesmeye yönelik çalışmalara ortak olmaktadır. Muhalefet ve iktidar arasında her zaman çekişmeler olmuştur ama bu defa fotoğraf daha farklı.

Kıyılar nasıl müsilaj tehdidi altındaysa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan ve siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız. CHP’nin başını çektiği bu müsilaj, milletimizin üzerine yağmur gibi yağdırmaktadır. Burada sehven yanlış bilgi verme değil bilinçli çarpıtma ve yalan stratejisi yürütülmektedir. (Sosyal medya düzenlemesi) Artık bizim de acilen gündemimize almamız gerekiyor.

“BUNUN ADI YALAN TERÖRÜ”

Bunlara göre; cumhurbaşkanından başlayarak bakanlarından bürokratlarına kadar herkes yolsuzluk yapmakta vatana ihanet etmekte. Herkes uyuşturucu kaçakçısı, herkes yanlış. Ülkesini aklına gelen her türlü aşağılık sıfatla itham edecek kadar kendini kaybetmiş bir ruh haliyle karşı karşıyayız. Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Bunun adı da bir yalan terörüdür.

“ARTIK PSİKİYATRİNİN KONUSU”

Bizim bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur. Doktorlar inşallah bir teşhis koyar. Bize düşen Allah şifa versin demekten ibarettir.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

6 ay sonra seçim varmış duydunuz mu? Bay Kemal diyorsa doğrudur. Haziran 2023 Türkiye’nin seçim takvimidir.

“BUNLAR DEVLET DEĞİL ZİLLET”

Bu ülkede Osmanlı’dan miras demiryolu projelerinin hepsini Gazi Mustafa Kemal’dan sonra CHP rafa kaldırdı. Bu ülkede vurulan her kazmanın önüne CHP dikilmiştir. Üç köprüye de CHP karşı çıkmıştır. Ne kadar baraj, bölünmüş yol, otoyol, şehir hastanesi varsa CHP hepsinin önünü kesmeye çalışmıştır.

Kanal İstanbul için aynı takozu yapmaya çalışıyorlar. Yeminli Türkiye düşmanları bile çıtayı bu seviyeye indiremez. Kredi verecek olursanız ödemeyiz diyorlar. Ödemeyi kesinlikle yapmayız diyorlar. Bunlar daha şimdiden, devlet nedir yönetmek nedir bunlardan haberi yok. Uluslararası bir tahkim mekanizması var, bundan haberleri yok. Biz önceki iktidarların borçlarını ödemedik mi? Bunlar devlet değil zillet.”