Norm Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trump’a Gazze mesajı! Bu teklifler hukuk ve vicdan dışı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Asya-Pasifik turu kapsamındaki son durağı Pakistan oldu. Erdoğan ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İki ülke arasında 24 anlaşma imzalandı. ABD Başkanı Donald Trump'ın skandal Gazze planını sert ve net bir dille eleştiren Erdoğan, "Gazzeli kardeşlerimizi vatanlarından kaporma gibi hukuk ve vicdan dışı tekliflerin olduğu dönemde kararlı duruşumuzu sürdürmeliyiz. 1967 sınırları temelinde bağımsız ve egemen Filistin devletinin tesis edilmesi için sabırla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Asya-Pasifik turu kapsamındaki son durağı Pakistan oldu. Erdoğan ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İki ülke arasında 24 anlaşma imzalandı. ABD Başkanı Donald Trump’ın skandal Gazze planını sert ve net bir dille eleştiren Erdoğan, “Gazzeli kardeşlerimizi vatanlarından kaporma gibi hukuk ve vicdan dışı tekliflerin olduğu dönemde kararlı duruşumuzu sürdürmeliyiz. 1967 sınırları temelinde bağımsız ve egemen Filistin devletinin tesis edilmesi için sabırla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.