Norm Haber

Diyarbakır’da AK Parti gençlik buluşmaları hız kazandı

Diyarbakır Ak Parti Gençlik Kolları "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" programı kapsamında ilçelerdeki gençlik buluşmalarına hız verdi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ve tüm illerde yapılması planlanan program Diyarbakır ayağında büyük rağbet görüyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Mahsum Melikoğlu’yla birlikte büyük bir ivme kazanan İl teşkilatı durmadan yorulmadan programlar yapmaya devam ediyor. Gençlik buluşmalarının ilkini iç kalede yaptıktan sonra bunu tüm ilçelere yayan İl teşkilatının olarak bu hafta sonu eş zamanlı olarak sekiz ilçede birden gençlik buluşmaları gerçekleştirdi.

Gençlerle büyükleri bir araya getirmeyi amaçlayan programlarda tecrübe aktarımının büyük önem teşkil ettiğini belirten Başkan Melikoğlu, “Gençlerimizle siyasi büyüklerimizi bir araya getirerek kendilerinin onlardan istifade etmesini ve deneyim kazanmasını amaçlayan bu programlarla birlikte aynı zaman partide emeği olan siyasi büyüklerimizle gençlerimiz arasında duygusal bir bağda kuruyoruz. Bugüne kadar yaptığımız programlarda bu bağı net olarak gördük. Şimdiki hedefimiz bu programları daha iyiye nasıl götürebilirizin muhasebesidir. Amacımız Diyarbakır’daki tüm genç kardeşlerimize dokunmak, gönüllerinde yer bulmaktır. İnşallah kardeşlerimiz ve büyüklerimizin destek ve duasıyla bunu başaracağız. İşimiz zor ama inancımız tam. Rabbim bizleri mahcup etmesin” dedi.

Gençlik kollarının yaptığı programlara bugüne kadar önceki dönem bakanı,MKYK üyeleri ve milletvekilleriyle il ve ilçe başkanları katılım gösterdi.