Norm Haber

Diyarbakır’da ‘Akademi Üniversite Projesi’

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehirde bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Üniversiteli gençlerin kariyer planlamasına katkı sunmak amacıyla ücretsiz bir şekilde hizmet verecek Akademi Üniversite projesi çok kısa bir zamanda hizmete girecek.

Diyarbakır’da gençlik alanındaki çalışmalarıyla fark oluşturan ve şehrin dinamiklerini iyi analiz eden gençlik hizmetleri dairesi yine çok konuşulacak bir projeye imza attı.

Daire başkanı Mehmet Kesen, “Akademi Lise projesinin bir üst versiyonu olan bu projeyle üniversite gençliğine daha kolay ulaşma gayretindeyiz. Bu projeyle şehrimizde üniversite eğitimi gören tüm kardeşlerimize belediye olarak danışmanlık hizmeti vereceğiz .Gençlerimizin yarınlarının inşası için çok kıymetli bulduğum bu projenin Diyarbakır’da bir çok şeyi değiştireceğine inandığını dile getiren Başkan Kesen; bu şehre,bu şehrin çocuklarına hizmet edebilmenin gayreti içerisindeyiz. İşimizde derdimiz kadar fazla. Derdimiz gençlik derdimiz gelecek inşallah bu şehrin geleceğine ve gençliğine daha güzel hizmetler yapabiliriz. Sayın Valimizin de bu konudaki tavrı net. Bu şehre hizmetkar olarak geldik. Bunun bilinciyle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi…