Norm Haber

Diyarbakır’dan Erdoğan’a tam destek

AK Parti Diyarbakır il teşkilatının "İlçe İlçe 2023'e" programları kapsamında bu haftaki durağı Eğil oldu. Ziyarete katılan önceki dönem milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Galip Ensarioğlu, "Erdoğan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız." dedi.

AK Parti Diyarbakır il teşkilatının “İlçe İlçe 2023’e” programları kapsamında düzenlediği ilçe gezileri Eğil’le devam etti.

Eğil ilçesine yapılan ziyarette milletvekilleri, MKYK üyeleri ve belediye başkanları ile birçok kademeden teşkilat mensupları yer aldı.

Ziyarette dikkat çeken bir diğer isim AK Parti önceki dönem milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Galip Ensarioğlu oldu.

Ankara’daki programını iptal edip Eğil’e gelen Ensarioğlu, ilçede yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine değindi.

Ensarioğlu, şunları söyledi:

“2023 yolunda şer odaklarının bir araya geldiğini görüyoruz. Özellikle son günlerde içerde ve dışarda milli ve manevi menfaatleri tamamen unutarak Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine bütün stratejisini kurgulayan muhalefet iyi bilsin ki asla ama asla onlara teslim olmayacağız. Gezi olaylarıyla başlayan ve 15 Temmuz hain darbesiyle zirvesini yapıp başarılı olmayan tüm alçaklar bilmeli, Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.”

Düşmanın düşmanlığını yapmasını yadırgamadıklarını belirten Ensarioğlu, “Onları ve ağa babalarını çok iyi tanıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız bunlara pabuç bırakmayacaktır. Bizler de elimizden geldiğince kendisine yardımcı olacağız.” dedi.

AK Parti Diyarbakır teşkilatının yaptığı programlara değinen Ensarioğlu, il başkanı ve teşkilatına teşekkür etti.

Ensarioğlu, “İnşallah hep birlikte Diyarbakır’ı 2023 yolunda Türkiye’de örnek şehir yapacağız. Umut ediyorum ki 2023 hem AK Parti’nin hem de Diyarbakır’ın yılı olacak. Teşkilatımıza ve arkadaşlarımıza güvenimiz tam” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda Galip Ensarioğlu ilçe merkezinde esnaf ziyaretine katılıp vatandaşları dinledi.