Norm Haber

Donnarumma PSG’de

PSG'nin yıldız futbolcusu Marco Veratti, milli takımda birlikte forma giydiği Gianluigi Donnarumma'nın Fransız ekibine transfer olduğunu doğruladı.

Geçtiğimiz yıl ligde ve Avrupa’da başarısız bir sezon geçiren PSG, yeni sezon öncesinde transfer hamlelerini sürdürüyor. Daha önce İnter’den Achraf Hakimi, Liverpool’dan Georginio Wijnaldum ile Real Madrid’den Sergio Ramos’u renklerine katan Fransız temsilcisi kalesini de İtalyan yıldız Gianluigi Donnarumma ile güçlendirdi. Transferi ise Donnarumma’nın İtalya Milli Takımı ile Euro 2020’de birlikte mücadele ettiği Marco Veratti duyurdu.

Donnarumma ile birlikte PSG birlikte ter dökecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İtalyan orta saha, “Bize çok yardım edecek. Şampiyonlar Ligi’ni kazanma hedefi olan üst düzey bir kulübe transfer olmayı hak ediyordu” ifadelerini kullandı.

İtalya Milli Takımı ile Euro 2020 finalinde boy gösterecek olan file bekçisi, eski takımı Milan’da forma giydiği 251 maçın 88’inde kalesini gole kapamıştı. Öte yandan bonservisi elinde olan 22 yaşındaki kalecinin Fransız devi ile yıllık 12 milyon avrodan 5 yıllığına sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.