Norm Haber

DPS Yeni Başlangıç’ta yeni bir zafer

Bulgaristan’da yapılan kısmi yerel seçimde Omurtag Belediyesi’ni, DPS – Yeni Başlangıç üyesi Cüneyt Yonuzov kazandı.

Haftasonunda Bulgarsitan’da gerçekleştirilecek parlamento seçimlerine sayılı günler kala, Delyan Peevski Başkanlığı’ndaki DPS Partisi “Yeni Başlangıç”, çalışmalarına hız verdi.

DPS – Yeni Başlangıç, yapılan kısmi yerel seçimde Omurtag Belediyesi’ni de partisine kattı.

DPS – Yeni Başlangıç Bursa İl Temsilcisi Taner Çavuş, Omurtag’da elde edilen zaferin, Yeni Başlangıcın, 27 Ekim’de seçimi kazanacağının yeni bir göstergesi olduğunu söyledi. Türkiye’deki ve özellikle Bursa’daki, Bulgaristan göçmeni çifte vatandaşları, DPS – Yeni Başlangıç’ın zaferine katkı sağlamaya davet eden Çavuş, 27 Ekim’de gerçekleştirilecek seçimde tüm soydaşlardan oy pusulasında 8. sırada yer alan DPS – Yeni Başlangıca oy vermelerini istedi.

Omurtag’da kazanılan seçimle ilgili DPS Genel Başkanı Delyan Peevski’nin, mesajlarını da ileten Çavuş, “Başkanımız Peevski, Omutag zaferinden dolayı, tüm seçmenlere ve Omurtag Belediye Başkanı Cüneyt Yonuzov, Yasenovo köyü, Venets Belediyesi’nden Halil Osman ile Gabrova köyü, Montana Belediyesi’nden Rangel Ivanov’u ve onların seçim ekiplerine teşekkür etti.” şeklinde konuştu.

İl Temsilcisi Çavuş, “Yeni bir başlangıç için zaman geldi. 27 Ekim’de oy pusulasında 8 numarayı tercih ederek başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu başarı, yeni başlangıcın herkes için olmasını sağlayacak!” diye konuştu.