Norm Haber

Erdoğan: Önümüzde iyi günler var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Stadı önünde vatandaşlara, "Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu birlikteliğimiz, bu kardeşliğimiz hamdolsun bizi bu günlere getirdi. Önümüzde daha iyi günler var. 2023'e hazır mıyız?" diye seslendi.

Erdoğan, “Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu birlikteliğimiz, bu kardeşliğimiz hamdolsun bizi bu günlere getirdi.Önümüzde daha iyi günler var. 2023’e hazır mıyız? Ama bunu sizlerle beraber gerçekleştireceğiz, sizlerle beraber gerçekleştireceğiz.  2023 inşallah Hatay’da bir değişim, dönüşüm yılı olacak mı?  Şu arada şimdi gelirken görüyorum, maalesef çakılı bir çivi, atılan bir adım yok. Ana arterler bıraktığımız gibi kalmış. İşte arkamda Hatay Şehir Stadı. Biz eserlerimizle konuşuruz, onlar ise sadece konuşur. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz.” dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Ben Hataylı kardeşlerimi burada büyük bir ilgiyle gördüğüm için sizlere müteşekkirim.  Bu sıcağa rağmen buradasınız. Siz bu sıcağa rağmen bizi bu şekilde karşıladınız. Sizler bizim yanımızda oldukça Hatay çok daha iyi günlerle kucaklaşacak.  Şu havalimanını kim yaptı? Havalimanından buraya, bütün yolları kim yaptı ya.  Diğerlerinin burada yaptığı yol var mı?”