Norm Haber

Evinin sadece mutfağı 2 milyon TL

Serenay Sarıkaya’nın lüks yaşamı gündemde: Mutfak 2 milyon TL, kazançlarını ekonomistlerle yönlendiriyor.

Son dönemde hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, bu kez milyon dolarlık lüks eviyle gündeme oturdu. Kaşesi bölüm başına 1 milyon 200 bin TL olan Sarıkaya, kazancını doğru yönlendirmek adına ekonomistlerden destek alarak yatırım yapıyor.

Sarıkaya’nın evinde yer alan eşyaların fiyatları da oldukça dikkat çekici. 400 bin TL’lik tasarım yatağı, 600 bin TL’lik leopar desenli kanepesi ve 2 milyon TL’lik şef arkadaşlarını ağırladığı sanayi tipi mutfağı, magazin dünyasında günlerdir konuşuluyor.

Müge Dağıstanlı’nın 10 Haber’deki haberine göre, Serenay Sarıkaya özellikle gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkıyor. İstanbul’da birkaç daireye sahip olan oyuncunun ayrıca Kaz Dağları eteklerinde bir villası bulunuyor. Sarıkaya, arkadaşlarına da yatırım konusunda tavsiyeler veriyor ve “Şuradan ev alın, buradaki arsaya yatırım yapın” gibi önerilerde bulunacak kadar ekonomi bilgisine sahip.

Sosyal medyada ise herhangi bir paylaşım yapması için 1 milyon TL’nin üzerinde teklifler aldığı belirtilen Serenay Sarıkaya, kazancını ve yatırımlarını profesyonel danışmanlarla yönlendirerek adımlarını dikkatle atıyor.