Norm Haber

EYT’lilerle MHP arasında yıllar sonra ilk temas

İstanbul Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Arzu Lastikci ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ile bir araya geldi.

İstanbul EYTSYDD Başkanı Arzu Lastikci ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ü ziyaret etti.
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Lastikci, “Bütün kapılara gideceğiz” diyerek, şu açıklamayı yaptı:
‘HİÇBİR PARTİNİN BAHÇESİ DEĞİLİZ’
“‘Bütün kapılara gideceğiz. EYT’nin sesini her platformda duyuracağız’ dedik, yönetime gelirken. İktidarı, muhalefeti bütün partilere eşit mesafedeyiz. Hiçbir partinin arka, yan, ön bahçesi değiliz.
Biz EYT’yiz. Haklıyız. Ve hakkımızı alana kadar da bütün kapıları zorlayacağız.
Ve ilk adım olarak MHP İstanbul İl Başkanlığından aldığımız randevu üzerine, İl Başkanı Sayın Birol Gür tarafından ağırlandık. Büyük EYT ailesinin mağduriyetlerini dile getirip, geçmişten bugüne gelinen süreci değerlendirdik. Ve hazırladığımız dosyayı takdim ettik.
Sayın İl Başkanının ilgilerine teşekkür ediyoruz.”
Bir süre önce İstanbul EYTSYDD Başkanlığına seçilen Lastikci, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den de randevu istediklerini açıklamıştı.