Norm Haber

Galatasaray için Cengiz Ünder iddiası

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak gündeme Marsilya'da Tudor ile sorun yaşadığı iddia edilen Cengiz Ünder geldi.

İlk iki maçta beklenen futbolu ortaya koyamayan Galatasaray’da transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Fotomaç’ın haberine göre sarı-kırmızılı takım, Marsilya’da Igor Tudor’un kadroda düşünmediği Cengiz Ünder’in peşine düştü.

Marsilya’nın sezon başı satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna kattığı Cengiz, kabus gibi bir dönemden geçiyor. Geçen sezon devleşen milli futbolcu, takımdaki diğer oyuncular gibi Tudor’la sorunlar yaşıyor.

Milli yıldız sistem değişikliği sonrası beklenen performansı veremedi ve yerini yeni transfer Alexis Sanchez’e kaptırdı. Fransız basını da Marsilya’da Cengiz Ünder için oynama şansının kalmadığını duyurdu.

Fransızlar, milli futbolcunun takımdan ayrılabileceğini ifade etti. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray harekete geçme kararı aldı.

Yaptığı transferlerle taraftarların sevgilisi haline gelen Başkan Vekili Erden Timur’un bu kez Fransa’ya çıkartma yapacağı öğrenildi.

Marsilya’nın 8.4 milyon Euro bedelle Roma’dan kadrosuna kattığı 25 yaşındaki kanat oyuncusunun, satın alma opsiyonlu kiralanması planlanıyor.

(A Spor)