Norm Haber

Hülya Koçyiğit Londra’da kaza geçirdi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, Londra'da gittiği AVM'de yere düşüp kafasını çarptı. İki saat boyunca ambulans beklediğini söyleyen Koçyiğit, yaşadıklarını “Yanımda ailemden kimse olmadığı için zor bir süreç geçirdim. Gittiğim hastanede de uzun süre bekledim sonrasında film çekildi ve hayati bir tehlike olmadığını öğrenince evime gitmek istedim" diye anlattı.

Sabah gazetesinin aktardığına göre, Kafatasında büyük bir şişlik oluşan Koçyiğit’in beyin kanaması geçirdiğinden korkuldu. Ancak yapılan tetkikler sonucunda hayati bir tehlike olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine bir ay boyunca evde istirahat ederek geçiren Koçyiğit, yaşadığı olayı sadece eşi Selim Soydan’a anlattı.

Koçyiğit, AVM’de yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim. Türkiye’de olsa 5 dakika içinde en yakındaki ambulans hemen gelir ve yaralı kişiyi hastaneye yetiştirirdi. Ancak orada uzun süre bana müdahale edilmesini bekledim. Sağolsun insanlar benimle birlikte beklediler, yardımcı olmaya çalıştılar.

Yanımda ailemden kimse olmadığı için zor bir süreç geçirdim. Gittiğim hastanede de uzun süre bekledim sonrasında film çekildi ve hayati bir tehlike olmadığını öğrenince evime gitmek istedim.”