Norm Haber

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl, hastanede mi? İbrahim Tatlıses’ten trafik kazası sonrası ilk açıklama!

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdiği açıklandı. Bu açıklama sonrasında sağlık durumu merak edildi. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, yaralı mı? İşte kazayla ilgili son gelişmeler...

Şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi, aracı şarampole devrildi. Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses aracına sıkıştığı ve yaralandığı açıklandı. İşte son gelişmeler…

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses’i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazanın hava şartlarından dolayı meydana geldiği düşünülüyor.

İBRAHİM TATLISES SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ

Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Sağlık durumuyla ilgili bilincinin açık olduğu öğrenildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız 2. Sayfa’ya konuştu: “İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş.”

TRAFİK KAZASI OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

İbrahim Tatlıses’in geçirdiği trafik kazası sonrası olay yerinden görüntüler.