Norm Haber

İlayda Akdoğan’dan kilo eleştirilerine yanıt!

Son olarak 'Dolunay' dizisinde rol alan ve İranlı basketbolcu Roham Kabir'le yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren oyuncu İlayda Akdoğan, “Kilo almışsın” eleştirilerine cevap verdi.

‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’, ‘Dolunay’ ve ‘Oyunbozan’ gibi dizilerle adından söz ettiren İlayda Akdoğan, son dönemde tatil pozlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’le birlikte Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatil yapan genç oyuncu, keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmıştı.

“KİLO ALMIŞSIN”

Posta’nın haberine göre; Instagram hesabında 1.1 milyon takipçisi bulunan Akdoğan, kendisine yapılan “Kilo almışsın” yorumlarına kayıtsız kalmadı.

“BU HALİMİ ÇOK BEĞENİYORUM”

23 yaşındaki İlayda Akdoğan; zayıf değil, sağlıklı olduğunu söyledi ve “Bilerek ve uğraşarak kilo aldım. Eskiden günde iki öğün yiyordum. Zayıftım ama kas kütlem azdı. Şimdi daha sık ve büyük porsiyonlar yiyorum ve bu halimi daha çok beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

“EVLİLİK İÇİN DAHA KÜÇÜĞÜM”

Sevgilisi Roham Kabir’i ailesiyle tanıştıran İlayda Akdoğan, geçtiğimiz yıl yöneltilen “Ufukta evlilik var mı?” sorusuna, “Evlilik için daha çok erken. Henüz 22 yaşındayım” cevabını vermişti.

Ünlü oyuncu, kendisinden bir yaş büyük basketbolcu sevgilisine Türkçe öğrettiğini ve çoğu zaman kendisiyle Türkçe konuşarak anlaştığını açıklamıştı.

İKİNCİ YIL PAYLAŞIMI

İlayda Akdoğan, iki yıldır birlikte olduğu Roham Kabir’le ilişkilerinin yıl dönümünü sosyal medya hesabından paylaştığı romantik fotoğraflarla kutlamıştı.

Sevgilisine sarıldığı kareyi takipçileriyle paylaşan oyuncu, “İkinci yıldönümümüze şerefe. Hiçbir kelime seni ne kadar sevdiğimi açıklayamaz” notunu yazmıştı.

UZUN SÜRE İRAN’DA KALMIŞTI

Geçtiğimiz sene sevgilisinin yanına İran’a giden İlayda, koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkeler arası uçuşlar durdurulunca, oyuncu uzun süre İran’da kalmak zorunda kalmıştı.