Norm Haber

Kılıçdaroğlu’ndan ABO çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sorunların çözümünün merkezinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin olduğunu belirterek, "Emeklilerin aldıkları aylıklardan, haklarını arayan memurlara kadar herkesin sorumluluğunu alacağız. Emekli kardeşlerim unutmasınlar. 2 maaş ikramiyeyi söke söke aldık. Şimdi öyle bir düzen getirmişler ki ne kadar prim öderseniz o kadar az emekli maaşı alıyorsunuz. Bu sorumluluğu da alıyoruz. Kim ne kadar çok prim öderse o kadar yüksek emekli aylığı alacak. Düzenin ne kadar ters işlediğini ne kadar yanlış çalıştığını kendi aylıklarınızdan öğrenebilirsiniz" dedi.

Bolu’da yapılan CHP TBMM Grubu 27’nci Dönem 4’üncü Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve partililere seslendi.

İktidara geldiklerinde halkın tüm sorunlarıyla ilgili sorumluluk üstleneceklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Çocukların eğitiminde de sorumluluk üstleneceğiz. Onların da sorumluluğunu üstleneceğiz. Anne babanın sofrasına bakın. Her evde huzurun olmasının sorumluluğu bizim sırtımızda. Biz o sorumluluğu da üstleneceğiz. Her evde bereketin, huzurun olması bizim sırtımızda. Biz o sorumluluğu alacağız. Emeklilerin aldıkları aylıklardan, haklarını arayan memurlara kadar herkesin sorumluluğunu alacağız. Emekli kardeşlerim unutmasınlar. 2 maaş ikramiyeyi söke söke aldık. Şimdi öyle bir düzen getirmişler ki ne kadar prim öderseniz o kadar az emekli maaşı alıyorsunuz. Bu sorumluluğu da alıyoruz. Kim ne kadar çok prim öderse o kadar yüksek emekli aylığı alacak. Düzenin ne kadar ters işlediğini ne kadar yanlış çalıştığını kendi aylıklarınızdan öğrenebilirsiniz” dedi.