Nilüfer Belediyesi’nden yeni bir kreş daha

Nilüfer Belediyesi tarafından hayırsever desteği ile Dumlupınar Mahallesi’nde yapılacak “Muhammed Enes Leman Kreşi”nin protokol imza töreni düzenlendi.

Nilüfer Belediyesi’nden yeni bir kreş daha

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Nilüfer Belediyesi tarafından hayırsever desteği ile Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyete kazandırılacak olan ‘Muhammed Enes Leman Kreşi’nin protokol imza töreni Nilüfer Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirdi.

“HEDEFİMİZ NİLÜFER’İ TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ GELİŞMİŞ İLÇESİ YAPMAKTIR”

Hayırsever Abuzer Leman ve Canan Leman’ın 17 yaşındaki çocuklarını trafik kazasında kaybettiğini ve ailenin oğulları adına kreş açma talepleri olduklarını dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Aileye sabır diliyorum. Güzel bir kreş yapacağız. Önümüzdeki Eylül ayında da kreşi açmış olacağız. Hem eğitime hem de çocukların sosyalleşmesine imkan vermiş olacaklar. Nilüfer’de yaşamak bambaşka bir şey. Nilüfer halkına hizmet etmek için yatırımlara devam edeceğiz. Tiyatro, kültür merkezi gibi hazırlanmış birçok projemiz var. Bizim parodimiz her zaman Nilüfer’i, Nilüferlilerle birlikte yönetmek, ortak akılla karar almak. Hep birlikte güzel bir Nilüfer yaratmaya çalışıyoruz. Nilüfer, Türkiye’nin 8. gelişmiş ilçesi. Hedefimiz ilk ilçe haline getirmek. Bu markanın böyle büyümesinin nedeni ben değil, benden önce görev yapmış arkadaşlarımızdır. Onlar bu değeri yarattılar, biz de bu çizgiyi yukarıya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

2 katlı, 120 öğrenciye eğitim verecek bir kreş olacağını söyleyen Özdemir, şu anki kreş ücretlerinin 7 bin 900 lira olduğunu, 120 metre karelik bir alanda faaliyet göstereceğini belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla evdeki kadınların da özgür olması için kreş açmaya devam edeceklerini söyleyen Özdemir, psikolog, diyetisyen gibi hizmetlerinde olacağı kreşin ciddi bir maliyeti olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir