Norm Haber

Norm Haber’den BESAŞ’a ziyaret… BESAŞ’ın hedefleri neler?

Norm Haber Medya Yönetimi Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Orkun Gazioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette BESAŞ'ın misyon ve hedeflerinden bahseden Gazioğlu, BESAŞ'ın mağaza satış noktalarının artacağını vurguladı.

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Norm Haber Medya Yönetimi Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Orkun Gazioğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette, BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Orkun Gazioğlu, BESAŞ hakkında bilgiler vererek, ana hedeflerinden bahsetti.

Ziyarette, Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Civanoğlu, Sorumlu Yazıişleri Müdürü Furkan Kahraman, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş yer aldı.

Günde 250 bin beyaz ekmek kapasiteli BESAŞ hakkında bilgi veren BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Orkun Gazioğlu, 42 yıldır faaliyette olan BESAŞ’ın bir gün bile aksamadan çalıştığını vurguladı. BESAŞ’ı büfe olmaktan çıkararak küçük ölçekli mağazaya dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Gazioğlu, ortalama bir BESAŞ büfesinde 500 ekmek satıldığını, hedeflerinin satış sayısını 700-800 ekmeğe çıkarmak olduğunu söyledi. BESAŞ büfelerini emekli mantığından çıkarmanın ana hedeflerinden biri olduğunu dile getiren Gazioğlu, BESAŞ mağazasının en son Mudanya ve Gemlik’e açıldığını, yakın zamanda da Orhangazi’ye açılacağını açıkladı. Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerine de açılmasının planladığını söyleyen Gazioğlu, Bursa’da BESAŞ mağazalarını arttıracaklarını aktardı.

BESAŞ’ın gelecek hedefleri hakkında bilgi veren Gazioğlu, BESAŞ üretim merkezinin de büyümesi yönünde planları olduğunun altını çizdi. BESAŞ’ı büyütmek adına hibe desteği almayı hedeflediklerini belirten Gazioğlu, yeşil çevre, güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmayı planladıklarını da sözlerine ekledi. Bursa’nın yaklaşık yüzde 10’una ekmek sattıklarını söyleyen Gazioğlu, uzmanların yaptığı araştırmalara göre BESAŞ’ın ürettiği yoğurdu kullanan kanser hastalarının daha az rahatsızlıkla kemoterapinin olumsuz etkilerinden arındığı bilgisini de verdi.