Norm Haber

Osmangazi Belediyesi’nden yeni spor tesisi

Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan Emek Spor Tesisleri’nin açılış töreni düzenlendi.

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Osmangazi Belediyesi tarafından, Emek Adnan Menderes Mahallesi’ne kazandırılan Emek Spor Tesisleri’nin açılış töreni gerçekleştirdi.

Düzenlenen açılış törenine, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve mahalle sakinleri katıldı.

Emek Spor Tesisi açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Devlette devamlılık esastır. Bütün bu yatırımlar halkındır, onların kullanımı için yapılan hizmetlerdir. Devraldığımız ne varsa hızla bitmesi için uğraştık. Cumartesi günü Ayça Azak Gündüz Bakım Evi ve Kreş açılışımızı yaptık. Ekim sonuna kadar 11 açılışımızı yapacağımızı söyledik. Kaybedecek zamanımız yok. Osmangazi’ye sosyal belediyeciliği getirmemiz gerekiyor. Ekibimizle birlikte 24 saat çalışıyoruz. Bursa’nın kalbi için çalışmak en önemli görevlerimiz arasında. Bu spor tesisinde, gerek Bursaspor’da gerek milli takıma girecek sporcular yetişecek. Bursaspor 2010’da 5 büyükler arasına girdiğini kanıtladı. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.