Norm Haber

Özel Erdoğan’a seslendi: ‘Daha kaç işçi ölecek?’

CHP lideri Özgür Özel'den Ankara'da son dakika açıklaması yaparak Erdoğan'a seslendi. Fernas işçilerinin yanında olduklarını söyleyen Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Haklarını alabilmeleri için kaç işçinin ölmesi gerek" diye sordu.

Özel’in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

“Başkan yardımcımız ve 3 milletvekili dün gece Fernas işçilerinin yanındaydı emniyette. Akıl almaz bir durum. Bu işçiler sadece haklarını istiyor. Dün söyledim ama sesim ulaşmadıysa yeniden Erdoğan’a sesleniyorum. Farkında mısınız? Batman milletvekiliniz herkesin bildiği bir şekilde maden işçilerini çok fazla çalıştırıp hak ettikleri mesailerini ödemiyor, hafta sonu tatillerini vermiyor. Eylem yaptılar duymadınız. Eylem yaptılar Ankara’ya geldiler. Seslerini duyuramıyorlar’

‘ERDOĞAN’IN HABERİ VAR DENİLİYOR’

Herkese ‘ Erdoğan’ın haberi var’ diyorlar. Kaldıkları parkı kapatıyorsunuz. Neden ‘görünmesin’ diye. Bu madenci neden yalınayak yürür diye bir düşünün. Açlık grevi nedir ya! Açlık grevi yaptıklarına göre gerçekten bu çocuklar bu kadar dertli mi diye aklınıza gelmiyor mu? Çok haklılar.

“ÖLEN İŞÇİLERİN HAKKINI VERMİŞTİNİZ! DAHA KAÇ İŞÇİNİN ÖLMESİ GEREK”

Geçen sefer Soylu vardı. Günlerce sokmadığı Ankara’ya Bayram geldi 4 gün benzin istasyonunda beklettiği işçiler uykusuz kaldıkları için geri trafik kazasında hayatını kaybetti. O zaman o işlerin hakkını vermiştiniz. Daha kaç işçinin ölmesi gerek.

Fernas’ın sahibine değil de bu insanlara kulak verin. Utanç duyuyorum…

‘ERDOĞAN SUÇ ÜSTÜ OLDU’

Erdoğan suç üstü oldu. Söyledikleri 10 yıl gizli. Erdoğan’ın söylediklerinde hiçbir korku yok. “İsrail saldıracak işsizliği unut” dedi. Savunma Sanayi’ye 180 milyar para aktarıldı geçen sene. Nakit avanstan geçinmeye muhtaç o insanlara el atmayın dedik. Bankalardan alın. 70 milyar para toplayacak. Suç üstü yakalandılar.

Bahçeli ve DEM Parti’li vekilin açıklamalarıyla ilgili dün açıklama yaptım. 6 ile gideceğiz. Bir şey duyulacaksa benden duyulacak.”