Norm Haber

Özüpak’tan sert tepki: ‘Bıçak kemiği deldi, geçti!’

Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada banka kredilerindeki faiz artırımlarında yaşanan artışa tepki gösterdi. Özüpak, 'Bıçak kemiği deldi de geçti. Devranın dönüşünü gerçekleştirmek adına seçimi bekleyeniz" ifadelerini kullandı.

Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada banka kredilerindeki faiz artırımlarında yaşanan artışa tepki gösterdi. Özüpak, ‘Bıçak kemiği deldi de geçti. Devranın dönüşünü gerçekleştirmek adına seçimi bekleyeniz” ifadelerini kullandı.

Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“BANKALARIN ÜRÜN SATARKEN EN DEĞERLİ MÜŞTERİSİ OLANIZ/SINIZ.

İşçi emekçinin şu anki ZOR durumuyla geciktirdiği bir kredi ya da kredi kartlarıyla da sadece sayın müşterimiz, ya sadece isme hitapla başına binen BANKALAR;
İŞ BAŞINDA YİNE KARLILIKLARINA KARLILIK KATARAK hiç fırsat kaçırmadan peş peşe mesaj yarışındalar.
ÇAY kaşığı ile verilen zamların en babasından ‘Kepçeyle nasıl geri alırız’larına sadece bir (3 BANKAYLA çalışanım hepsinden gelenlerden, SEBZE MEYVE FATURALAR harici bir de bunlara çalış)
Örneği ile;
Değerli müşterimiz , 01.05.2021 tarihinden itibaren, Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabi) aylık akdi faiz oranı %1.98, gecikme faiz oranı ise %2.28 olarak güncellenecektir. İyi günler dileriz.
Size de İyi Günler, gününüzün her zamankinden daha güzel olacağından hiç şüphemiz yok.
VUR ABALIYA SEN DE VUR BAKALIM
BU HALK ARTIK SÖMÜRÜLMEKTEN BIKTI/BIKTIK.
BIÇAK KEMİĞİ DE DELDİ GEÇTİ.
DEVRANIN DÖNÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRMEK ADINA SEÇİMİ BEKLEYENİZ.
İŞİMİZDE , AŞIMIZDA, YAŞANTIMIZDA İNSANCA YAŞAYABİLMEK ADINA.”