Norm Haber

Pelin Öztekin tatilin tadını çıkardı

Oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekmişti Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Öztekin, önceki gün Yalıkavak'taydı. Güneşli havanın tadını çıkardı.

Pelin Öztekin önceki gün Yalıkavak’ta bulunan bir beach’te görüntülendi. Güneşli havanın tadını çıkaran Öztekin selfie çektikten sonra güneşlenmek için şezlonga uzandı.

Fanatik Galatasaraylı olması ile bilinen Pelin Öztekin’in, Galatasaray logolu plaj havlusunu kullanması dikkat çekti. Öztekin, uzun örgülü saçlarıyla beğeni topladı.

Pelin Öztekin, geçtiğimiz haftalarda Beyoğlu’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla önce şaşkınlık yaşayıp yüzünü kapatan Öztekin, daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Diyete devam ettiğini ve daha fazla kilo vermek istediğini söyleyen oyuncu, muhabirlerin sosyal medyasından paylaştığı bornozlu paylaşımlarını hatırlatıldı.

“Allah Allah otel odası arkadaşlar orası, üstümdeki bornoz da değil. Eski bir fotoğraf o zaten” diyerek soruya tepki gösterdi.