Norm Haber

Sağlıkta sosyal sorumluluk ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 16. düzenlenen Sağlık Gönüllüleri-Türkiye'nin Sosyal Sorumluluk Ödülleri Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nin konferans salonunda düzenlendi.

Bu yıl 16. düzenlenen Sağlık Gönüllüleri-Türkiye’nin Sosyal Sorumluluk Ödülleri Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nin konferans salonunda düzenlendi.

Burtom Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Erol Kılıç da sağlık hizmetlerinin sürdürülebilir gelişimi için ve sağlık sektöründe uzun yıllardır göstermiş olduğu sivil toplum liderliğinden dolayı ödüle layık görüldü.

Burtom Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Erol Kılıç yapmış olduğu konuşmada;

”Bugün burada, bu değerli ödülü almak üzere bir araya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle, bu ödülü bana layık gören herkese yürekten teşekkür etmek istiyorum. Bu benim için sadece bir ödül değil, aynı zamanda yaptığım işin takdir edildiğini hissetmek anlamına geliyor. Sağlık alanında çalışmak, hayatı değiştiren anların içinde yer almak demektir. Her gün, insanların yaşamlarına dokunabilmek, onlara umut ve şifa sunabilmek en büyük motivasyon kaynağım…Daha nice başarılara birlikte ulaşmak dileğiyle!” dedi.