Norm Haber

Sahneye geç çıkan Ajda Pekkan’a protesto şoku

Süperstar Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro konserine bir saat geç çıkınca sosyal medyada tepki yağdı. Konserin ardından sahneye çıkıp özür dileyen Pekkan, teknik sorunlar ve trafik sıkışıklığını sebep gösterdi.

Süperstar Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro’da gerçekleştirdiği konserine planlanandan bir saat geç çıkınca, seyircilerin tepkisiyle karşılaştı. Teknik aksilikler ve trafik sıkışıklığı nedeniyle konser alanına zamanında ulaşamayan Pekkan, sahneye geç çıkmasının ardından seyircisinden özür diledi ve yaşanan aksaklıkları anlattı.

Konserin başlama saati olan 21:00’da sahnede olması beklenen Ajda Pekkan’ın gecikmesi, izleyiciler arasında sabırsızlığa neden oldu. Saatler ilerledikçe sosyal medyada tepkiler artmaya başladı ve birçok kişi organizasyonun yetersizliğinden şikâyet etti. Saat 22:00’ye geldiğinde bazı seyirciler konser alanını terk etti, kalanlar ise Pekkan’ın sahneye çıkmasını bekledi.

Nihayet sahneye çıkan Ajda Pekkan, seyircilere hitap ederek özür diledi: “Değerli alkışlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, bu akşam neler yaşadığımı bir bilseniz. Böyle olacağını tahmin etmedim, sizlerin de beklediğinizi biliyorum ve bu yüzden çok özür diliyorum.”