Norm Haber

Sel bölgesinde görevlendirilen Vali Çiçek: Köprü ve yolları daha iyi yapacağız, en büyük sıkıntımız malzeme

Sel felaketinden sonra Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Afyon Valisi Gökmen Çiçek, muhtarlarla bir araya geldi. 20.08.2021 Cuma günü muhtarlarla toplantı yaptı.

Çatalzeytin Yunus Emre Ortaokulu’nda yapılan toplantıya Kaymakam Mubin Demirkıran, İl Genel Meclisi Üyesi Seyhun Yılmazer, Afyon İl Özel İdaresi Yol ve Ulaştırma Müdürü Faik Karakoç ve İçme Suları Müdür Kadir Örnek, İlçe Hastanesi Başhekimi Anıl Kutlubay, Yazı İşleri Müdürü Cahit Çakmakoğlu, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Cem Çakmakoğlu, Mal Müdürü Muharrem Ateş ile 2 mahalle ve 40 köy muhtarı katıldı.
Yaylada içme suyu çalışmaları yapan Saraçlar Muhtarı Mustafa Pehlivan toplantıya katılamadı.
Koordinatör Vali Çiçek muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Gece gündüz alanda çalışıyoruz. Cennet gibi yerde yaşıyorsunuz. Melek gibi insanlarınız var. Türkiye’nin en iyi muhtar kadrosuna sahipsiniz. Yollar yapılmadıkça tepkiler siz muhtarlara geliyor. Bütün suçu size atıyorlar. Sizi rahatlatmadan biz burayı terk etmeyeceğiz. Hiçbir muhtarımı ezdirmeyeceğim. Zarar gören her yerin ihalesini yapacağız. Köprülerimiz ve yollarımızı daha iyi yapacağız. En büyük sıkıntımız malzeme. Hepinize teşekkür ederim. Büyük çaplı bir çalışma yapacağız. Bize yardımcı olun.”
Çiçek, Kaymakam Mubin Demirkıran’a yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.
Köy muhtarlarının tek tek sorunlarını dinleyen Çiçek, muhtarlardan yazılı olarak dosya halinde dilekçelerini aldı. Kendisinin ve birim amirlerinin cep telefon numaraları muhtarlara verdi.
(Kaynak: Çatalzeytin Mektubu gazetesi)