Norm Haber

Serhat Akın’a saldırıda yeni gelişme! Talimatın nereden verildiği ortaya çıktı

Beykoz’da, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı düzenlenmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, katıldığı programdan çıktığı esnada motosikletle gelen şahısların silahlı saldırısına uğramıştı. Olayda ayağından yaralanan Akın ise hastaneye kaldırılmıştı.

Polis ekiplerinin çalışmaları üzerine silahı kullanan O.D, motosikleti kullanan O.M, otomobili kullanan E.Ü., şüphelilere yataklık yapan Y.G. ile olaya karışan M.A. ve İ.T. yakalandı. Gözaltına alınan 6 şüpheli Gayrettepe İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

SALDIRI TALİMATI GÜRCİSTAN’DAN

Saldırı talimatının Gürcistan’da yaşayan H.Ş. tarafından verildiği ve saldırının 250 bin lira karşılığında yapıldığı iddia edildi. Talimatı verdiği iddia edilen H.Ş.’nin kasten öldürmenin de aralarında bulunduğu 10 suç kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.