Norm Haber

‘Şeriat gelsin kapanmaya hazırım’ dedi!

Narin Güran'ın yaşadıklarına çözümü şeriat kanunlarında ve kapanmakta bulan eski manken Sevda Demirel'e sosyal medyada tepki yağdı.

Türkiye hunharca katledilen Narin Güran’a ağlıyor.

Kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında bir çuvalın içinde ölüsü bulunan Narin için dün komşu köyde tören düzenlendi.

Minik bedeni yetişkin tabutuna konulan talihsiz yavrunun cenaze namazını kıldıran imam, “Bugün bu musallada yatan bizi vicdanımızdır, insanlığımızdır. Bu yavrunun hesabını nasıl vereceğiz?” dedi.

Çocuğun naaşı, törenin ardından kendi köyü olan Tavşantepe’de defnedildi.

Gözaltındaki anne ve babaya cenaze için izin verilmedi.

Birçok ünlü isim Narin’in hayattan koparılmasına büyük tepki gösterirken, eski manken Sevda Demirel ise çözümü “idam getirilmesinde” bulundu.

“SONSUZ KAPANMAYA HAZIRIM”

Demirel, “Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriatı, kapanmayı sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK CAHİLLİK”

Sevda Demirel’in bu sözlerine sosyal medyada tepki yağdı. “Akıl dışı”, “Büyük cahillik”, “Şeriatı kurtuluş sanmak cahillik”, “Adalet istemek yerine şeriat demek”, “Bu cahillikle mücadele şart” yorumları yapıldı.