Norm Haber

Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi aşkı bitti!

Hamile olduğunu duyurduğu paylaşımını kaldıran, daha sonra yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı'ndan son dakika hamlesi geldi. Magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan bütün fotoğraflarını sildi. Şeyma'nın sosyal medya temizliği, 'ayrılık' olarak yorumlandı.

Ibiza tatiline çıkan Şeyma Subaşı’nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması, Mohammed Alsaloussi’yle ayrıldıkları iddialarını gündeme getirmişti.

“BENİ BİRAZ BIRAKIN”

Bir çocuk annesi sosyal medya fenomeni, “Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram’dan paylaşım yaparım ya da size söylerim” açıklamasını yapmıştı.

Hakkında çıkan iddialara sert çıkan Subaşı, “Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden de her açıklamamı İngilizce yazıyorum” ifadeleriyle tepkisini dile getirmişti.

ŞEYMA’DAN FLAŞ HAMLE

Bu sözler sonrası Subaşı’ndan beklenmedik bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldıran fenomen, bir anlamda ayrılık iddialarını doğrulamış oldu.