Norm Haber

Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa ile paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doludizgin aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçen haftalarda yollarını ayırmıştı. Biten ilişkisinin ardından Subaşı'nın adı, Hakan Sabancı ile anılmaya başlamıştı. Özel hayatıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, dün de kızı Melisa'yla birlikte gittiği basketbol maçından fotoğraflar paylaştı. Melisa Ilıcalı'nın protez tırnakları sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, her paylaşımı ve açıklamasıyla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırmıştı.

Geçen haftalarda Meedo ile birlikteliğinin son bulduğunu duyuran Subaşı, ayrılık sonrası Türkiye’ye geri dönmüştü. Tüm bu yaşananların ardından yakın arkadaşı Dila Tarkan’ın Atina’daki düğününe katılan Şeyma Subaşı’nın Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

Hakkındaki aşk iddialarıyla gündemden düşmeyen Subaşı, son olarak kızı Melisa Ilıcalı ile basketbol maçını izlemeye gitti. Ünlü fenomen paylaştığı karelere, “Miami doğumlu Melisa Ilıcalı Miami Heat’i destekliyor  ve tırnaklara bayılıyor  notunu düştü.

 

Ancak Şeyma Subaşı’nın paylaşımında Melisa Ilıcalı’nın protez tırnakları dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada Subaşı’ya yorum yağdı. Melisa Ilıcalı’yı görenler, “Çocuğuda kendi gibi yapacak”, “Basketbolu sevmesi güzel de o yaşta tırnak işlerine nereden özeniyor acaba?” şeklinde yorumlarda bulundu.