Norm Haber

Sivasspor’un Tyler Boyd inadı

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bolu kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konakladıkları otelde soruları yanıtlayan Rıza Çalımbay, mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Geçen sezon ligde ve Avrupa’da tüm zorluklara rağmen başarıyla mücadele ettiklerini, kadrolarının biraz daha iyi olması halinde çok daha farklı bir noktada sezonu tamamlayacaklarını vurgulayan Çalımbay, bu sezon ligin çok zorlu geçeceğini söyledi.Takımdan ayrılan oyuncuların yerlerini dolduracaklarını ve transferleri önceden yapmaları gerektiğini belirten Rıza Çalımbay geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Tyler Boyd ile ilgili net konuştu.

Tyler Boyd’u çok istediklerini dile getiren Çalımbay, “Beşiktaş’tan yana bir sıkıntı yok. Ama maalesef menajerler olsun pek sıcak bakmadılar. Belki kafalarında başka düşünceleri vardı Beşiktaş’tan ayrılmak istemediler. Şu anda bir görüşme falan yok. Menajerleriyle ben de konuştum, onlar bekleyeceklerini Beşiktaş’tan ayrılmak istemediklerini söylediler. Biz de başka oyuncu aramaya başladık” diye konuştu.