Norm Haber

Siyasette ‘çocuk’ polemiği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı açılış töreninde sahneye çıkan küçük yaşlarda bir çocuk, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "hain" dedi. Bunun üzerine CHP'den 'Çocukları siyasete alet etmeyin' açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu ise 'Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili kötü söz söylemeyin' paylaşımını yaptı.

Trabzon’da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin sonunda bir çocuğu sahneye çağırdı ve mikrofon uzattı.

Çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dedi duyuldu, çocuğun bu davranışının ardından Erdoğan’ın gülümsediği görüldü.

KILIÇDAROĞLU: PAYLAŞMAYIN, KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYİN

Yaşanan olayı sonrası Kılıçdaroğlu’ndan da bir açıklama geldi: Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!

CHP’DEN KINAMA: ÇOCUKLARI KİRLİ SİYASETİNİZE ALET ETMEYİN

CHP’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz!” denildi.